Опознай културното наследство на Европа!

Европейската комисия в България, Британски съвет – България, културните институти на държавите, членки на ЕС (EUNIC), и посолствата на някои европейски държави организираха онлайн играта „Опознай културното наследство на Европа!“, която се проведе от 12:00 ч. на 17 септември до 12:00 ч. на 21 септември 2018 г. на интернет адреса dcl.bas.bg/edl/.

31 от общо 689 участници отговориха вярно на всички въпроси. Съгласно правилата на играта тримата печеливши участници бяха определени чрез жребий на случаен принцип, в който бяха включени всички участници, отговорили вярно на всички въпроси. Жребият бе изтеглен на 25 септември 2018 г. в 10:00 ч. от представители на Британски съвет – България.  Наградите отиват при следните печеливши участници:

·       Първа награда – таблет: за Ралена Герасимова;

·       Втора награда – подаръчен ваучер на стойност 150 лв. за покупка от книжарница: за Натали Милева;

·       Трета награда – подаръчен ваучер на стойност 100 лв. за покупка от книжарница: за Дара Нанкова. 

Честито и поздравления!

Печелившите участници могат да получат наградите си на 26 септември 2018 г. в 17:30 ч. по време на официалното откриване на събитието по повод на Европейския ден на езиците, което ще се проведе в Националния музей „Земята и хората“, бул. „Черни връх“ № 4, гр. София.

Благодарим Ви, че участвахте в играта „Опознай културното наследство на Европа!“. Надяваме се, че чрез играта сте открили и научили нови неща, които ще Ви мотивират да опознаете още по-добре културата на нашата Европа!

За да научите верните отговори, трябва да преминете отново през въпросите и да разгледате оцветените отговори. 

 

Играй

 

Условия на играта

Privacy Policy Settings